11.10.24 | 21963× prečítané | 2 minúty
Arašidy v slanom karameli s medom
Cukor, káva, limonáda? Ale kdeže, my frčíme na inej pesničke. Cukor, med a soľ, to je naša hitparáda! Tak zavri oči a podľahni našej medovo karamelovej chuti, z ktorej Ti bude do spevu.
- vyprážané na sucho
- sladko-slaná chuť
- od holandských expertov
Arašidy v mede so soľou
Informácie o produkte
Holanďania sú naozajstní experti na vyprážané orechy, preto sme arašidy nechali vypražiť práve u nich. Dali ich do medového karamelu so štipkou morskej soli, a vznikli tak chrumkavé orechy v sladkej kruste s jemne slanými tónmi. Vraj to nejde dohromady? Ale kdeže! Práve jemná slankavosť perfektne podčiarkuje sladkú chuť medu. Tieto vyprážané arašidy v mede si dokonale vychutnáte samotne, napríklad pri sledovaní filmi s priateľmi. Kombináciu sladko-slanej chuti si perfetkne užijete aj vtedy, keď arašidy pridáte ako chrumkavý element do sladkých teplých jedál.

TOP informácie o arašidoch v mede so soľou
- Všetky kúsky sú v slanom karameli dokonale obalené zo všetkých strán.
- Výborne chutia nadrvené na sladkých jedlách – napríklad na french toaste alebo v ovsenej kaši.
- Sladká a slaná chuť sa vzájomne dopĺňajú.
- V balení sú celé kusy orechov a minimum drviny.
Zaujímavosti a recepty
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie Arašidy 76%, cukor 18,5%, med 3,5%, soľ 2%.
- Surovina Arašidy
- Spracovanie Pražené
- Chuť Karamelová, Sladká
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Holandsko
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava pražené orechy
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 2166 kJ / 520 kcal
- Tuky 33,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 3,3 g
- Sacharidy 33,1 g
- z toho cukry 23,1 g
- Vláknina 6 g
- Bielkoviny 19 g
- Soľ 1,86 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.
Informácie o získavaní recenzií