Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
29.08.24 | 34640× prečítané
🔔 Zľava 12 € nad 80 € - kód: ZLAVA12 🌟 Ako je to s doručením do Vianoc? 🎄
Si milovníkom banánov? Tak to u Teba doma nesmiem chýbať! Mlieko, kaša či smoothie? Tvojmu pokrmu dodám grády! Nie len, že budem chutný, ale počkaj na tú vôňu, ktorú zacítia aj susedia!
Alternatívne produkty z kategórie Ovocné prášky:
Nájsť v obchode banánové chipsy bez prídavku cukru, oleja alebo iných aditív je celkom fuška. Niekedy sa musí ísť za surovinou cez polku sveta, aby sa našlo to, čo hľadáme. No tentokrát sme zašli kúsok do Nemecka. Chuťou a kvalitou je to najlepšie, čo sme na svetovom trhu našli. Prášok sa vyrába z lyofilizovaných banánov, ktoré sú príjemne chrumkavé a ľahko sa dajú pomlieť na prášok. Taktiež sú 100%, bez prídavku cukru, steroidov, či iných aditív.
„Ovocný prášok nie je iba farbivo alebo dochucovadlo. Balenie tohto produktu má rovnakú hodnotu, ako rovnako veľké balenia mrazom sušených plodov. Ako to? Pretože sme 100 g ovocia vzali a rozmixovali ho na prach. Žiadne aditíva, žiadne konzervanty, žiadne cukry navyše, ani prímesi – len 100 g čistého ovocného prášku so všetkými živinami a vitamínmi. Nie vždy si môžete jogurt obohatiť čerstvým ovocím kvôli sezónnosti alebo ochutiť krém do torty tak, aby vám kvôli ovocnej zložke nezmenil textúru a konzistenciu. Do jogurtu, do torty, do bábovky, do kaše, do smoothie, alebo ako dekoráciu jedál. Prášky farbia podľa druhu ovocia a sily ich prírodného pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytočných konzervantov a nekazia sa, na rozdiel od ovocných štiav a pyré.“
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa banány varili pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako plátky lyofilizovaného banánu. Takto vysušené banány sa následne rozdrvia na prášok.
Recenzia nakupujúceho
Vynikajúce
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované prášok
Recenzie návštevníka
Odporúčam.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované prášok
Recenzia nakupujúceho
Vynikajúce
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované prášok
Recenzie návštevníka
Odporúčam.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované prášok
Recenzia nakupujúceho heureka.cz
Trochu nevýraznésle jinak ok
Nevýrazné maliny jsou lepší
Pôvodne vložené k Jahody lyofilizované prášok