🐣 Hody, hody, zľavnili sme plody! 🥜 Veľkonočný výpredaj so zľavou až 15 % je tu!

Kód: 0747

Bazalka lyofilizovaná kúsky

Do šalátu, omáčky, cestovín, proste so mnou môžeš experimentovať! Mám krásne jasnú farbu a silné aróma a chuť. Som jedna z najobľúbenejších byliniek na svete!

  • 100% mrazom sušená bylinka
  • poctivá chuť bazalky bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie, ktoré zachová živiny a farbu
Momentálne nie som k dispozícií. Ale nezúfaj, majú tu kopec iných dobrôt.

Alternatívne produkty z kategórie Varenie a pečenie:

Bazalka lyofilizovaná kousky

Informácie o produkte

Bazalku určite všetci poznáte, avšak u nás ju nájdete inak, než ste zvyknutí, a to mrazom sušenú. Skvele vynikne nielen v cestovinách, ale aj v mnohých ďalších pokrmoch a dodá im výrazné bylinkové aróma. Vyskúšajte ju na svojej domácej pizzi a už nebudete chcieť inú. Výhodou je totiž to, že ju máte vždy po ruke, nikdy vám nezvädne a vonia ako čerstvo natrhaná.

TOP Informácie o bazalke

  1. Bazalka vonia a chutí ako čerstvá.
  2. Egyptským faraónom sa pridávali do hrobiek posvätné bazalkové oleje.
  3. Bazalka pomáha pri nespavosti.
  4. Odpudzuje muchy.
  5. Skladuje sa do 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

14.01.25 | 30107× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

13.01.25 | 57602× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bazalka lyofilizované listy
  • Surovina Bazalka
  • Spracovanie Kúsky
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu EU
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kúsky bazalky
  • Typ sušenia sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1230 kJ / 293 kcal
  • Tuky 5,7 g
  • z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
  • Sacharidy 36,5 g
  • z toho cukry 36,1 g
  • Vláknina 22 g
  • Bielkoviny 22,3 g
  • Soľ 0,15 g

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z {rating_count} udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Rýchle doručenie
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst

Menu

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?