Najlepšie desiaty pre deti: Pripravte ich zdravo, rýchlo a farebne
29.08.24 | 34124× prečítané
Prešla som veľký kus cesty, aby som mohla zažiariť v Tvojej kuchyni. Ak ma budeš konzumovať pravidelne a s radosťou, budem mať na tvoje telo pozitívne účinky. Navyše Ťa zahrejtem pri srdci a rozžiarim Ti celý deň.
Naša cejlónská škorica bola vypestovaná na Madagaskare. Má svetlo hnedú farbu s tmavo žltými odtieňmi. Má intenzívnu vôňu a príjemne sladkú chuť. Je perfektným spoločníkom v sladkej aj slanej kuchyni. Vyzdvihuje chute veľkého spektra surovín a spoločne s medom tvoria perfektnú dvojicu pre vaše zdravie.
Využitie škorice si častokrát spájame s navodením vianočnej atmosféry. Využívame k tomu väčšinou celé kusy zatočených škoricových strukov alebo pomletú škoricu na dochutenie nápojov a jedál. Mletá verzia ponúka uspokojenie viacero zmyslov, či už zraku, čuchu alebo chuti. Pridať ju môžeme do hromady sladkých pokrmov (perník, buchty, cukrovinky, pečivo) a svoje miesto si našla dokonca aj pri zaváraní. Menej známe je v Čechách jej slané využitie. Napríklad v Ázii sa škorica bežne pridáva k ryžovým pokrmom, k jahňaciemu mäsu alebo do strukovinovej omáčky.
Recenzie návštevníka
Vynikající produkt.
Recenzie návštevníka
Vynikající produkt.