🔔 Zľava 12 € nad 80 € - kód: ZLAVA12 🌟 Dnes garancia doručenia do Vianoc 🎄

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Orechové štangličky Mirky van Gils Slavíkové

22. 11. | 1946× prečítané


Exkluzívny recept Mirky van Gils Slávikovej je skutočným pokladom! V hlavnej úlohe žiari náš MYX Exkluzivka, ktorý dodal tradičnému receptu po jej babičke nový rozmer. Mirku možno poznáte z obľúbeného televízneho programu o pečení, ale vedeli ste, že táto svetoznáma cukrárka je držiteľkou prestížneho francúzskeho titulu Professeur en Sucre d'Art? Získala zlato na cukrárskych olympiádach, zvíťazila vo Veľkej cene Paríža a právom patrí medzi európsku cukrársku elitu. Prémiové suroviny v tradičnej receptúre a majstrovský podpis Mirky - poďte si upiecť niečo naozaj výnimočné!

Zdieľať



Orechové štangličky Mirky van Gils Slavíkové

Máte radšej video-recepty?

Mrknite na Facebook Mirky, tam video nájdete!


Čo budete potrebovať?

  • 4 bielky
  • 1 g soli
  • 120 g krupicového cukru
  • 120 g hladkej múky
  • 150 g MYX Exclusivka
  • nastrúhanú kôru z citróna
  • 1 g mletej vanilky
MYX Exclusivka v hlavnej úlohe receptu Mirky van Gils Slavíkovej

Postup

Bielky so soľou a cukrom vyšľaháme do pevného snehu. Do snehu vmiešame preosiatu hladkú múku a zmes orechov. Hmotu rozotrieme na papier na pečenie, asi 1 cm vysoký plát, a dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 ° C asi 15 minút do zlatista.

Upečený plát nakrájame na prúžky asi 1 cm široké a prúžky dáme na plech a opečieme do zlatista zo všetkých strán.

Svetoznáma cukrárka pečie so Svetom plodov! Upečte si orechové štangličky podľa Mirky!

Čítajte tiež

Pistáciové rožky

Pistáciové rožky

15.12.24 | 1360× prečítané

Ako rozpustiť čokoládu? Mrknite na prehľadný fotonávod

Ako rozpustiť čokoládu? Mrknite na prehľadný fotonávod

10.12.24 | 170842× prečítané | 6 minút

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?