🔔 Zľava 12 € nad 80 € - kód: ZLAVA12 🌟 Dnes garancia doručenia do Vianoc 🎄

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Pistáciové rožky

15. 12. | 1358× prečítané


Pistáciové rožky sú originálne vianočné pečivo, ktoré zaujme nielen svojou jemnou chuťou, ale aj krehkou textúrou vďaka prémiovým pistáciam. Tento recept prinesie na váš vianočný stôl luxusnú pochúťku, ktorú si obľúbi celá rodina. Pripravte si tento rok pečivo, ktoré bude ozdobou každej sviatočnej tabule!

Zdieľať



Pistáciové rožky

Ingrediencie

Na ozdobu

Pistáciové rožteky alebo vanilkové - ktoré máte radšej?

Postup

Pistácie sú jedny z najobľúbenejších orechov na svete a tieto rožteky sa môžu jednoducho stať vašim najobľúbenejším cukrovinkám.

Všetky suroviny zmiešame v cesto, ktoré zabalíme a uložíme najlepšie cez noc do chladničky.

Potom tvarujeme rožky a pečieme na 160 °C cca 14 minút. Je dobré si brať z chladničky cesto po menších častiach, aby nám teplom veľmi nemäklo. S mäkším cestom by sa nám horšie pracovalo.

Po upečení necháme vychladnúť na plechu.

Nakoniec zmočíme konce v rozpustenej čokoláde a posypeme nasekanými pistáciami. Ako správne rozpustiť čokoládu sme pre vás už spísali skôr. Čokoládu vyberte podľa chuti. Bude to horká, mliečna, biela alebo zaexperimentujete s ružovou ruby ​​čokoládou?

Nakoniec dáme rožky vychladiť, aby čokoláda pekne stuhla.

Pistáciové rožky namáčané v čokoláde budú pochúťkou každej sviatočnej tabule.

Mohlo by sa vám hodiť

Čítajte tiež

Páči sa Vám článok

Prihláste sa k odberu a dostávajte ďalšie zaujímavé články do e-mailu každý týždeň

Odoberať

Kam ďalej?

zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?