11.10.24 | 21913× prečítané | 2 minúty
Mango lyofilizované drť
Miluješ mangovú chuť, ale veľké plátky sa Ti nikam nehodia? Tak to máš šťastie, pretože ja som mango rozdrvené na malé kúsky s práškom a vojdem sa všade. Skús ma pridať napríklad do letnej torty a všetci budú šalieť po ďalšom kúsku!
- 100% prírodné ovocie
- do smoothies aj jogurtov
- lacnejšie ako celé kusy
Mango lyofilizované drť
Informácie o produkte
Ako dostať mangovú chuť do pokrmov, do ktorých nechcete dávať celé kúsky? V týchto prípadoch je skvelým pomocníkom mangová drvina. Mrazom sušené mango nadrvené na drobné kúsky a prášok využijete do jogurtov, na prípravu smoothie bowls aj osviežujúcich limonád. Produkt sa výborne hodí aj do nepečenej torty podávanej za studena či do sviežich pečených toriet s ľahkým krémom. Drobné kúsky vyzerajú nádherne aj ako ozdoba napríklad na cupcakes a na ďalších sladkých výtvoroch. Mangová drť sa v kuchyni skrátka nikdy nestratí.
TOP informácie o drti z mrazom sušeného manga
- Mangové kúsky sú chrumkavé a veľmi chutné.
- Iba čisté ovocie – bez éčok a pridaných cukrov.
- Vďaka šetrnému procesu sušenia sú všetky živiny v mangu zachované.
- Drť je možné použiť ako dochucovadlo všade tam, kde sa nehodia celé kusy.
- Pri príprave smoothies sa drvina rozmixuje rýchlejšie ako celé kusy, môžete tak mixovať kratší čas.
- Balenie obsahuje sáčok s vysúšadlom zo silica gélu, ktoré pomáha chrániť produkt pred stvrdnutím.
Ako sa mango suší mrazom?
Lyofilizácia, to znamená sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody pri nízkej teplote a tlaku. Práve v takýchto kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para) bez toho, aby došlo k premene na fázu kvapalnú (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia pri teplotách −55 až −100 °C a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižšom, než je ten normálny – atmosférický. Keby sme pri sušení nezaistili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako keby sme suroviny varili pri 100 °C. Výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný. Po lyofilizácii sa mango drví na drobné kúsky a na prášok.
Zaujímavosti a recepty
Recenzie návštevníka
Lepší cena než u celých kusů. Rychlá doprava.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Použila som drť pri pečení a úplne vylepšila plnku. Bola oveľa sviežejšia a keďže je ovocie sušené mrazom tak torta vydržala oveľa dlhšie.
Chuť Skvelá na torty Dlho vydrží
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Základné špecifikácie
Kompletná špecifikácia ku stiahnutiu tu- Zloženie mango lyofilizované drvina
- Surovina Mango
- Spracovanie Drť
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Peru
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balenie znovuuzatvárateľné ZIP vrecko
- Úprava drť
- Typ sušenia mrazem (lyofilizace)
Makroživiny na 100 g
- Energetická hodnota na 100 g 1493 kJ / 357 kcal
- Tuky 1,8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
- Sacharidy 89,3 g
- z toho cukry 78,5 g
- Vláknina 10,7 g
- Bielkoviny 3,6 g
- Soľ 0,02 g
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzie návštevníka
Lepší cena než u celých kusů. Rychlá doprava.
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Použila som drť pri pečení a úplne vylepšila plnku. Bola oveľa sviežejšia a keďže je ovocie sušené mrazom tak torta vydržala oveľa dlhšie.
Chuť Skvelá na torty Dlho vydrží
Pôvodne vložené k Dračie ovocie lyofilizované drť
Recenzie návštevníka
Milujem lyo ananás ale keď som si ho dával do jogurtu tak trocha navlhol a nebol až tak chrumkavý. Drť sa však pekne do jogurtu zamieša a spraví tak skvelé raňajky. Ananás je super a teším sa aj na iné drte.
Skvelo sa zamieša s jogurtom
Nič
Pôvodne vložené k Ananás lyofilizovaný drť