11.10.24 | 21990× prečítané | 2 minúty
Mango lyofilizované kúsky
Chrumkavé, sladké, s výraznou chuťou? Áno, to som ja! Deti aj dospeláci ma milujú, a to nielen vďaka mojej výraznej chuti, ale aj kvôli tomu, ako silno voniam! Som expert vo všetkých mojich podobách.
- intenzívna chuť
- chrumkavý
- prirodzene sladké
Mango lyofilizované kúsky
Informácie o produkte
Mango z obchodu nám chutí, no keďže k nám cestuje z veľkej diaľky, žatva často krát prebieha príliš skoro. Na pult v obchode teda mango vyložia skôr, ako je dostatočne dozreté. Takto strácame možnosť ochutnať pravú chuť manga, ktorá je príjemne sladká a svieža. Preto sme sa rozhodli pre vás mango lyofilizovať priamo tam, kde vedia, ako ho správne pestovať. Vďaka šetrnému sušeniu sa z výrobku odparí všetka voda, no chuť, vôňa a živiny naďalej ostávajú.
Mrazom sušené mango sa príjemne rozplynie na jazyku. Lyofilizované ovocie je bez pridaného cukru a iných aditív, pestované bez fytohormónov a iných chemických látok. Čisté, sladké a plne vyzreté mango teraz môžete maškrtiť každý deň. Stačí len otvoriť vrecko!
TOP informácie o lyofilizovanom mangu
- Plátky sú krásne nadýchané av ústach sa príjemne rozplynú.
- Lyofilizácia je šetrný spôsob sušenia, pri ktorom mango nestráca vitamíny.
- Obsahujú vitamíny C, B, E a betakarotén, bohaté na draslík, horčík, zinok a mangán.
- Pestované bez fytohormónov a chemických postrekov.
- Naše sušené mango je úplne bez cukru.
- Mangovníky pochádzajú z Ázie, ale množstvo druhov je ohrozených z dôvodu odlesňovania.
Poznámka nákupcu
„Pôvodne sme ponúkali iné mrazom sušené mango, ale stávalo sa, že obsahovalo zvyšky šupiek alebo tvrdej dužiny z okolia jadra. Nové plátky manga týmto problémom predchádzajú – sú ručne krájané a zbavené všetkých nedostatkov. Navyše sa mi podarilo zabezpečiť fancy kvalitu, kedy sú všetky plody dozreté, krásne sladké a majú nadýchanú a jemnú štruktúru, ktorá sa lepšie konzumuje.“
Ako sa mango suší mrazom?
Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (para), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C. Ak by nebol použitý nízky tlak, tak by mohlo dôjsť presne k tomu, čo sa deje, ak by sa mango varilo pri 100 °C. Surovina by sa spálila a výsledný produkt by bol skôr pripálenina, ako plátky manga.
Zaujímavosti a recepty
Recenzia nakupujúceho
Kvalitní mango. Je zřejmě nutné nechat alespoň den či dva od otevření odležet, protože u prvního ochutnání mi přišly některé kousky strašně sladné a až nepoživatelné, ale o pár dní se to spravilo a je to ono vynikající mango, na které jsem zvyklý,
Výborná chuť Skvělá konzistence, krásně si zažvýkáte Velké kousky
Ihned po otevření zvláštní, přeslazená chuť, která se za pár dní "spravila" (nevím, možná byl nějaký problém u mě)
Pôvodne vložené k Mango sušené Fancy
Recenzie návštevníka
Krásně křupavé mango, vždycky si pochutnám :)
Základné špecifikácie
- Zloženie
- Surovina Mango
- Diéta Bez laktózy, Bez lepku, Vegan, RAW
- Spracovanie Kúsky
- Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
- Krajina pôvodu Čína
- Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Hodnotenie našich zákazníkov
Recenzia nakupujúceho
Kvalitní mango. Je zřejmě nutné nechat alespoň den či dva od otevření odležet, protože u prvního ochutnání mi přišly některé kousky strašně sladné a až nepoživatelné, ale o pár dní se to spravilo a je to ono vynikající mango, na které jsem zvyklý,
Výborná chuť Skvělá konzistence, krásně si zažvýkáte Velké kousky
Ihned po otevření zvláštní, přeslazená chuť, která se za pár dní "spravila" (nevím, možná byl nějaký problém u mě)
Pôvodne vložené k Mango sušené Fancy
Recenzie návštevníka
Krásně křupavé mango, vždycky si pochutnám :)
Recenzie návštevníka
Výborné!