🔔 Zľava 12 € nad 80 € - kód: ZLAVA12 🌟 Dnes garancia doručenia do Vianoc 🎄

Košík

(0)
Zavrieť

V košíku nemáte žiadny tovar.

Zľava 6 € až 8 €
Kód: 0733

Spicy zmes lyofilizovaná

Poďme si to okoreniť! Milujete pikantné jedlá a exkluzívnu chuť? Uhádnete, čo všetko obsahujem? Červenú papriku, chilli papričky, čierne korenie, cesnak, majoránku, petržlenovú vňať a oregano!

  • 100% mrazom sušené bylinky a korenie
  • poctivá chuť byliniek bez pridaných aditív
  • šetrné sušenie zachová živiny, aróma a farbu
Momentálne nie som k dispozícií. Ale nezúfaj, majú tu kopec iných dobrôt.

Alternatívne produkty z kategórie Varenie a pečenie:

Spicy směs lyofilizovaná

Informácie o produkte

Potešíme všetkých priaznivcov pálivých chutí. Spicy zmes zaujme vzhľadom, výraznou arómou a neodolateľne pikantnou chuťou, ktorú jej dodávajú chilli papričky, dávka čierneho korenia a ceskaku. Pre zjemnenie zmes obsahuje tiež majoránku, oregano, petržlenovú nať a červenú papriku, ktorá okrem skvelej chuti vyniká aj svojou sýtou farbou. Ak sa chystáte pripravovať steak, troška spicy zmesi vám ho premení v jedinečný pokrm, ktorým oslníte každú návštevu.

TOP Informácie o spicy zmesi

  1. Zmes neobsahuje soľ.
  2. Funguje ako prírodné ochucovadlo.
  3. Pálenie papričiek spôsobuje prírodný alkaloid zvaný kapsaicín.
  4. Bylinky si zachovali svoju chuť aj výživové hodnoty.
  5. Skladuje sa pri 22 °C s nulovou vlhkosťou vzduchu.

Poznámka nákupcu

„Mrazom sušené suroviny vnímam ako budúcnosť potravín. Sú chuťovo ako čerstvé, dajú sa čiastočne rehydratovať do pôvodnej podoby, zachovávajú si nutričné ​​hodnoty a v neposlednom rade sú mnohonásobne skladnejšie a trvácnejšie ako v čerstvej podobe. Pri dobrom skladovaní vydržia aj roky, kdežto čerstvé ovocie a zelenina bez aditív plesnivejú a kazia sa už po pár dňoch. Nezáleží tak na sezóne, lyofilizované suroviny môžem mať celý rok v rovnakej kvalite.“

Ako sa suroviny sušia mrazom?

Lyofilizácia, alebo inak sušenie mrazom, je metóda založená na sublimácii zamrznutej vody za nízkej teploty a tlaku. Práve v takých kontrolovaných podmienkach prestupuje voda z pevného skupenstva (ľadu) priamo do plynného (pára), bez toho, aby došlo k premene na kvapalnú fázu (voda). Preto sa suroviny hlboko mrazia medzi teplotami -55 až -100 °C.a pri tlaku o niekoľko stoviek pascalov nižším, než je ten normálny - atmosférický. Keby sme pri sušení nezabezpečili dostatočne nízky tlak, dopadlo by to rovnako, ako by sme suroviny varili pri 100 ° C - výsledný produkt by sa pripálil a stratil všetky vlastnosti, vďaka ktorým je tak jedinečný.

Zaujímavosti a recepty

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

Ako skladovať potraviny sušené mrazom

01.03.23 | 26467× prečítané | 5 minút

Lyofilizácia

Lyofilizácia

15.12.20 | 50937× prečítané | 4 minúty

Základné špecifikácie
  • Zloženie bylinky a korenie lyofilizované (červená paprika, chilli papričky, čierne korenie, cesnak, majorán, petržlenová vňať, oregano)
  • Surovina Cesnak, Chilli, Paprika
  • Spracovanie Kúsky
  • Alergény Alergény sú vyznačené podčiarknutím. Môže obsahovať stopy arašidov a iných orechov, sezamu, sušeného mlieka, lepku a SO₂.
  • Krajina pôvodu EU
  • Trvanlivosť 3–8 mesiacov
  • Skladovanie Skladujte v chlade, suchu a tme. Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Balenie PET dóza
  • Úprava kúsky bylinek
  • Typ sušenia sušení mrazem

Hodnotenie našich zákazníkov

Aritmetický priemer z {rating_count} udelených hodnotení.

Tento produkt zatiaľ nemá žiadne hodnotenie.

Informácie o získavaní recenzií
Prémiové suroviny
Unikátne produkty
Rýchle doručenie
Vlastná výroba
Kamenné predajne
Dotaz na produkt zavrieť
Načíst
zavrieť

Prihlásenie pomocou e-mailu

Zabudli ste heslo?